• Tlf: +45 40 54 23 03 | Email: tph@trophi.dk

Profil

TroPhi Consult er stiftet i december 2011 af Troels Philippsen.

Gennem godt 30 år, hvor jeg startede med en revisionsmæssig uddannelse, har jeg efterfølgende anvendt denne i stillinger som regnskabschef og økonomichef i forskellige brancher og industrier.

Jeg har erfaring fra mindre og store virksomheder med lokationer i alle verdensdele. Jeg har gennem årene også haft fornøjelse af lederjobs med ansvaret for optil i alt 250 medarbejdere, hvilket har givet mig en bred viden på personaleområdet.
Jeg er i stand til at håndtere opgaver på alle niveauer i en virksomhed. Store som små. Min brede erfaring, effektivitet og fleksibilitet er min styrke. En styrke du er velkommen til at gøre brug af.

Jeg glæder mig til at høre fra dig om hvilke opgaver jeg kan hjælpe netop dig med.

“Der findes ingen problemer – kun udfordringer der venter på at blive løst !”

Bogføring

Uanset om du har brug for hjælp til at få lavet dine egne fakturaer, få bogført fakturaer fra leverandører, få bogført dine øvrige bilag og slutteligt få gjort klar til indberetning af moms, vil du trygt kunne lægge disse opgaver i hænderne på TroPhi Consult.

Regnskab

Udarbejdelse af årsregnskaber er en naturlig opgave for TroPhi Consult. Uanset om det vedrører dit private regnskab, din private virksomhed eller selskab. Og selvfølgelig er assistance til udarbejdelsen af resultat-, balance- og likviditetsbudgetter også områder der håndteres.

Øvrige

Har du brug for en regnskabs- eller økonomichef på deltid? Her har du muligheden for en løsning på den udfordring. Har du andre projektopgaver for en tidsbegrænset periode indenfor administrationsområdet generelt vil du også kunne få en hjælpende hånd for dette.